MODEL AGENCY  -  CATWALK MODELS  -  FASHION SHOWS  -  ELITE MODEL MANAGEMENT
      MODEL'S APPLICATION

FASHION MODELS SPOKESMODELS

MODEL BOOK FASHION WEEKS

HOSTESS MODELING AGENCY
MCM MODELS NEW FACES MODELS BECOME A MODEL MCM MARKETING

MCM Models este una dintre cele mai de succes agentii de modele din lume. Firma noastra lucreaza numai cu modele de sex feminin, birourile noastre pot fi gasite in centrele de moda si de afaceri: Londra, New York, Paris, Dubai, Hong Kong, Budapest, Praga.

MCM Models reprezinta diferite tipuri de modele feminine: modele de moda, modele de afaceri, modele de sport & fitness si dansatori. MCM Models dispune de birouri si agentii in urmatoarele locatii: UK (Regatul Unit ), USA ( Statele Unite ale Americii ) - Europa ( UK, Franţa, Cehia, Ungaria, Romania, Rusia, Ucraina, Bulgaria ) - Orientul Mijlociu ( Emiratele Arabe Unite - Dubai, Libanul, Israelul ) - Asia ( Hong Kong, India, Vietnam, Japonia, Coreea de Sud ) - America de Sud ( Brazilia, Argentina, Venezuela ).

MCM Models a dezvoltat legaturi cu agentii de modele locale in Anglia, Europa, America şi Asia. Obiectivele sale includ descoperirea de noi modele in fiecare an. MCM Models este o agentie de modele globala.

MCM Models are un punct de vedere special asupra lumii modei, a frumusetii, a mass-mediei, a publicitatii şi a industriei de divertisment. Noi angajam modele apartinand de diferite categorii in privinta varstei, a marimilor, a etnicii, dar fiecare categorie contine un numar limitat de modele.

Scopul MCM Models este de a menţine profesionalismul în toate aspectele legate de lumea modelului. Vrem sa gasim cele mai bune modele, le dezvoltam si acordam atentie ca ele sa fie sanatosi atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Bunastarea lor este primordiala pentru noi.

Misiune
Misiunea noastra este aceea ca, în aceasta lume în continua schimbare, sa cautam si sa angajam noi talente, si sa servim clientul la cele mai bune standarde. De aceea apartine MCM Models de cele mai bune agentii de modele.

Filozofie
MCM Models are un sentiment de responsabilitate pentru fiecare model al sau. Le monitorizeaza si le sprijina pe fiecare punct in cariera lor. Toate modelele au o personalitate reala, cu caracteristici individuale. Fericirea şi prosperitatea lor ne este cel mai important lucru. Noi facem tot posibilul pentru cariera lor buna de model.

MCM Models dezvolta relatii pe termen lung atat cu clientii cat si cu modelele.